Blancher
Artikul: P-0297187 Buyurtma asosidaBizning kompaniyamiz xaridorlarning talablariga binoan turli xil spetsifikatsiyalarga ega bo'lgan buyurtma asosida tayyorlangan blankalarni (spirallarni) ishlab chiqaradi. Blaning - bu konserva mahsulotlarini ishlab chiqarishda mevalarni issiqlik bilan ishlov berish jarayoni, qisqa muddatli (3 minutdan 7 minutgacha) xom ashyoni yuqori haroratli (90 ° C va undan yuqori) agent bilan (issiq bug ', qizdirilgan suv, quruq issiqlik va boshqalar) qayta ishlash natijasida. organik xom ashyoning fizik va biologik xususiyatlarini o'zgartirish maqsadi. Qayta ishlash vaqti va intensivligi muayyan qayta ishlash sanoatining oldida turgan texnologik vazifaga bog'liq. Agar tez muzlatish ishlab chiqarish (zarbani muzlatish) haqida gapiradigan bo'lsak, to'qimalarni ortiqcha namlikni yo'qotish foydali bo'ladi, bu xomilaning yaxlitligini buzilishiga yoki tug'ralgan xom ashyo (parcha, tilim, kub, tilim, somon) parchalanishi geometriyasiga olib kelishi mumkin, chunki muzlatilgan mahsulotlarda yoriqlar paydo bo'lishi. xom to'qimada muzlatilgan namlik. Xom-ashyoni qayta ishlashda, faol oksidlanishga moyil bo'lgan va buning natijasida ta'mning yomonlashishi va ranglarning istalmagan o'zgarishi (masalan, kesilgan / maydalangan olma yoki kartoshka), quruq, kartoshka pyuresi, olma sharbati va / yoki murabbo ishlab chiqarishda va boshqalar. p., blanchalash (oziqlantirish muhitida kislota darajasining o'zgarishi bilan birga, limon kislotasi yoki boshqa oziq-ovqatni yaxshilaydigan reaktivlarni kiritish bilan), rangni saqlab qolish va keyingi soddalashtirishga imkon beradi. Meva va sabzavot va boshqa organik xom ashyolarni sanoat oziq-ovqat mahsulotlarini qayta ishlash (qaynatish, qovurish, muzlatish, sublimatsiya (suvsizlantirish) va boshqalar). To'liq va to'g'ralgan pomidorlarni konserva tayyorlash uchun ishlab chiqarish liniyalarida pirzola (purkagich) yordamida qizdirish jarayoni pomidor po'stini olib tashlashni osonlashtiradi, bu esa konserva tarkibidagi mahsulotning ta'mi va ko'rinishini sezilarli darajada yaxshilaydi. Xuddi shu texnologiya bodringni texnologik sanoat bilan qayta ishlash vaqtini sezilarli darajada kamaytiradi va konservalangan atıştırmalıklarda marulning ta'mini yaxshilaydi. Bodring holatida kuydirish jarayoni uning egiluvchanligini (siqilishini) oshirish uchun bug'doyni banyoda namlash operatsiyasini almashtiradi, bu ishlov berish vaqtini sezilarli darajada kamaytiradi va unumdorlikni oshiradi, salat qalampirida esa ta'm barqarorlashadi (achchiqlikni pasaytiradi) va salat qalampirining mo'rtlik darajasini pasaytiradi. Yorliq (purkagich) - bu issiqlik almashinadigan ko'ylagi va izolyatsiyasi bo'lgan 3 qatlamli metall idish. Qayta ishlangan xom ashyoning hajmiga, unumdorligiga va xususiyatlariga qarab blank gorizontal yoki vertikal dizaynga ega bo'lishi mumkin, silindrsimon yoki to'rtburchaklar shaklida bo'lishi mumkin, shuningdek pichoqlar, avizolar yoki to'r konveyerlari bilan mikser bilan jihozlangan bo'lishi mumkin. To'liq oziq-ovqat navidan, AISI 304 va AISI 316 zanglamaydigan po'latlaridan tayyorlangan. Blankaning narxi va ishlab chiqarish vaqti Buyurtmachi bilan barcha texnik shartlar kelishilganidan keyin e'lon qilinadi.
Tavsiya etilganlar
Buyurtma asosida